Batteridriven Batteridriven Batteridriven Adventsljusstake Guld bb168d

vidaXL Rektangulärt ABS Duschkar 70 x 90 cm,
Armani Exchange Luvtröja - heather grå,
Breakit

Batteridriven Batteridriven Batteridriven Adventsljusstake Guld bb168d

Batteridriven Batteridriven Batteridriven Adventsljusstake Guld bb168d

Produktnummer: 16265749

Nu är det äntligen dags att julpynta ditt hem och kartongen med julpynt åker fram från förrådet. Dina fina adventsjusstakar ligger överst varpå du rycker åt dig dem och ska till att placera dem snyggt och symmetriskt på mitten av fönsterbrädan vid fönstret. Trodde du åtminstone.
Den dumma elkabeln är för kort och når inte eluttaget så ljusstaken måste stå på sidan. Hur fult som helst. Dessutom upptäcker du att färgen börjat flagna på staken och katten upptäcker samtidigt sladden som hänger sådär roligt att den är superkul att leka med... KRASCH!

Tänk om du bara hade köpt denna supersnygga batteridrivna adventsljusstake istället! Ingen ful sladd, inget eluttag krävs och det bästa är att du kan ställa den precis var som helst. Och lyxigt snygg är den också!

Batteridriven Adventsljusstake Guld är en otroligt läcker ljusstake i häftig design i skimrande guldfärg utrustad med 7 st snygga LED-ljus. Då den är batteridriven slipper du den fula och jobbiga elkabeln som de klassiska adventsljusstakarna brukar ha.

Mått: 16 cm bred, 13 cm hög och 4 cm djup.

Material: Plast.

Drivs av 2 x AA-batterier (medföljer ej).

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Mavi PRINTED DRESS - Vardagsklänning - night shadow,

Reporter

7 for all mankind THE ILLUSION LUXE - Jeans Skinny Fit - starlight,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Tommy Hilfiger ROME CARMEL - Jeans slim fit - blå denim,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

J.LINDEBERG DANIEL - Kostymskjorta - grå,Lyle & Scott Piké - blå shore,HUGO EVORY LOGO STRAIGHT FIT - Skjorta - open vit,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Batteridriven Batteridriven Batteridriven Adventsljusstake Guld bb168d

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Just Cavalli Skjorta - vit/leo,PULL&BEAR GESTEPPTES - Skjorta - dark blå,

Beyblade Burst Storm Spriggan.K.U - Takara Tomy,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Poster - Peace sign 40x50cm,Säkerhetslågskor Uvex motorsport 42 S1 Svart, Röd,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Poster - Flamingos Maspalomas No.1 30x40cm,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER