Prosecco Pong Festspel Festspel Festspel ff1aa9

H&M, Skinnkjol, Strl: 38, Svart, Polyester/Viskos,
Hope & Ivy Maternity KIMONO SLEEVE PENCIL DRESS - Fodralklänning - mauve,
Breakit

Prosecco Pong Festspel Festspel Festspel ff1aa9

Prosecco Pong Festspel Festspel Festspel ff1aa9

Produktnummer: 10828776

Påbörja festen med att poppa dina goda prosecco-flaskor! Beerpong? Glöm det! Det här är prosecco-pong och detta är spelet som har tagit media med storm.

Vi introducerar den glamorösa kusinen till det klassiska amerikanska spelet Beer Pong, även kallat det ultimata festspelet. Men alla gillar kanske inte ljummen öl som dricks ur röda plastglas? Med prosecco-pong så blir festen snäppet finare och har något mer klass.

Det finns inget bättre tillägg till en tjejkväll, grillkväll eller egentligen vilket annat firande som helst. Det är den perfekta presenten och underhållningen. Alla på festen kommer garanterat bli nöjda! Vinnare som förlorare, vinst varje gång.

Reglerna - Dela upp er i två lag och sätt upp ditt prosecco-bord med 6 glas i en trekantig form. Försök sedan att träffa glasen med pingisbollen, antingen via studs eller direkt. Om du träffar i bollen så dricker din motståndare upp glaset. Upprepa tills det finns ett vinnande lag! Du kan såklart ändra reglerna som du vill för att det ska passa just er fest!

Prosecco Pong innehåller:
12 plast-proseccoglas
3 rosa pingisbollar

När beer pong inte duger kör Proseco Pong!

Prosecco ingår inte!

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Storm & Marie HEART - Långärmad tröja - grön,

Reporter

Burton CARATUNK RAGLAN - Långärmad tröja - grå heather,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Lyle & Scott BRETON STRIPE - T-shirt med print - snow vit/cornflower blå,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Mizuno WAVE LIGHTNING Z4 - Indoorskor - blå jewel/vit/hawaiian ocean,Outcome LOGO - T-shirt med print - vit,The Kooples T-shirt med print - rosa,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Prosecco Pong Festspel Festspel Festspel ff1aa9Prosecco Pong Festspel Festspel Festspel ff1aa9Prosecco Pong Festspel Festspel Festspel ff1aa9

Prosecco Pong Festspel Festspel Festspel ff1aa9

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Taifun Pennkjol - navy,J.LINDEBERG AMELIE - A-linjekjol - racing röd,

Poster roddbåt i solnedgång, 50x70 cm,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Dammsugarpåsar Miele Vit Pearl,Habo Ytterdörrhandtag Bonn Krom,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Amorina 1773,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER