svensk konst historia historia historia ränässansens konst obs liten upplaga 28885f

Leksaksbil Rover 1:32 Röd Metall,
Marc O'Polo T-shirt med print - vit,
Breakit

svensk konst historia historia historia ränässansens konst obs liten upplaga 28885f

svensk konst historia historia historia ränässansens konst  obs liten upplaga 28885f

beskrivning

Författare: göran alm mfl, Förlag: signums ca 1990-2000 obs en

biblifilupplaga om 999 ex denna bok har nr 173

Sidantal: 414 sid

Inbunden guld snitt mm

Vikt ca: 1908 gram Höjd ca: 29,5 cm Bredd ca: 22,5 cm

Bokens skick: lätt nött mm pärm/rygg annars i bra skick

Illustrerad med: färg bilder - svartvita bilder - teckningar

Vi Skickar endast med Posten (OBS - Ej Schenker eller DHL). Vid större volymer även med bussgods. Vänligen kontrollera att det finns en bussgodsterminal i er närhet. Hämtning kan ske i Södertälje efter avtalad tid/plats via mail eller telefon. Vi använder oss av Traderas automatiska vinnarmail med betalningsuppgifter då vi säljer ganska många objekt redan via Alias erty07 som är ett systerföretag till lumppapperet vilket har en inriktning på böcker. Vi skickar normalt dagen efter vi ser er inbetalning, men vid enstaka tillfällen kan det dröja 1-2 dagar extra pga resor, semester etc.

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

CMP WOMAN COAT ZIP HOOD - Parkas - nero,

Reporter

TWINTIP T-shirt med print - light blå,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

s.Oliver Slip-ins - sun,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Twisted Tailor GINGER TARTAN SUIT - Kostym - grön,Versace Collection Badsandaler - vit/gold,Versus Versace VERSUS VINTAGE LOGO - T-shirt med print - vit,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

svensk konst historia historia historia ränässansens konst  obs liten upplaga 28885fsvensk konst historia historia historia ränässansens konst  obs liten upplaga 28885fsvensk konst historia historia historia ränässansens konst  obs liten upplaga 28885fsvensk konst historia historia historia ränässansens konst  obs liten upplaga 28885fsvensk konst historia historia historia ränässansens konst  obs liten upplaga 28885f

svensk konst historia historia historia ränässansens konst obs liten upplaga 28885f

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Esprit ELASTIC - Tygbyxor - sand,Tiger of Sweden LITT - Väst - soft blå melange,

mint&berry tåsandaler - blå,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Väggdekor väggord Take a chance take your shoes,( Väggdekor ) Träd och Fåglar,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Julgranskula Blå Martin,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER