RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635

ONLY ONLKENDELL - Jeans slim fit - medium grå denim,
Lords Of Waterdeep Board Game - Brädspel,
Breakit

RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635

RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635

Material & skötsel

YttermaterialTextil

FoderTextil

InnersulaSkinn

SulaKonstmaterial

TygFlätat

Produktinformation

Rund

Klack/sulaPlatt

DetaljElastisk isättning

StängningÖppen

ArtikelnummerRV115C00V-T11

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Pappersassietter Zombie,

Reporter

YATO Universell kulledsavdragare 20 mm,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

The Women of Amphissa,Alma-Tadema Sir Lawrence,60x40cm,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Väggdekoration Boho Makrame,5 x öppna rörklämmor snäpp i konsol dubbel 15mm plastklämma,Väggdekor Blommor på slingrande stjälkar,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635

RIVIERAS EMILIO EMILIO EMILIO - Slip-ins - marine/blanc fae635

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Forever New DIEGO STILLETTO POINTED COURT SHOE - Klassiska pumps - nude,Oscar Jacobson, Kostym, Strl: 48, Svart,

FLAGGA-BULLET FOR MY VALENTINE,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

N. A. F. Paux, Franska protestantismens historia, antik bok, 1895,Nordisk Halland 2 Footprint (2019),

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

PARFOIS Ballerinaskor - navy,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER