Blyertspennor Blyertspennor Blyertspennor Emojis e1c653

vidaXL Badrumsmatta akaciaträ 80x50 cm mosaik,
Swimrunners Hook Cord Pull Belt 3m Neon Grön,
Breakit

Blyertspennor Blyertspennor Blyertspennor Emojis e1c653

Blyertspennor Blyertspennor Blyertspennor Emojis e1c653

Produktnummer: 16273302

Per Gessle skrev en vacker dag texten "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" och antagligen var det just denna penna han hade i åtanke när han satt i sin kammare och krafsade i anteckningsboken. Oavsett om det gäller låttexter eller litteratur handlar skrivande om att sätta ord på känslor. Pimpa pennskrinet med en penna som samlar alla känslorna på en och samma gång. 

Blyertspennan Emojis är en rolig penna som gör skrivandet lite roligare och livar upp skrivbordet. Den perfekta gåvan inför skolstarten till personen som kommunicerar mer genom emojisar än ord. 

Fakta om pennorna:
- Levereras i 8-pack.
- Gör skrivandet roligare
- Blyerts

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Danefæ København JANE - Parkas - dark slate,

Reporter

Reebok MUSCLE TANK - Linne - light blå,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

And Less KAJETAN - Långärmad tröja - dark blå,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Polo Ralph Lauren PLAID - Skjorta - blå/röd,Polo Ralph Lauren Långärmad tröja - collection cream,JDY JDYDANNIE DRESS - Vardagsklänning - navy blazer,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Blyertspennor Blyertspennor Blyertspennor Emojis e1c653

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Selected Homme Tygbyxor - antracit,Reebok PLATED SKULL TEE - T-shirt med print - beige,

Matematik 5000 2bc,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

GANT MADRAS COLORFUL REGULAR - Skjorta - cardinal röd,Reebok Classic ES TEE - T-shirt med print - bunblu/vit,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

We are Cph ANKERSEN HOOD - Luvtröja - navy,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER