Emerio Emerio Emerio Äggkokare Vit "Smart" Auto b10e73

Värmepanel infraröd 1100W utan termostat variant 2,
Årets Idrott 1973 (strömbergs),
Breakit

Emerio Emerio Emerio Äggkokare Vit "Smart" Auto b10e73

Emerio Emerio Emerio Äggkokare Vit

Produktnummer: 16225527

En riktigt smart äggkokare i snygg design
Äggkokaren indikerar med en röst och en lampa när dina ägg är mjuk-medel-hård kokta. Häll i en kopp vatten och tryck på start, när äggen är mjukkokta säger äggkokaren till med en röst att de är klara.

Önskar du medel låter du bara äggkokaren fortsätta till den säger att de är medelkokta osv. Du kan självklart ta ur några mjukkokta och sedan låta resten av äggen gå vidare. Hela familjen kan få sitt ägg som de önskar under en och samma omgång vilket är unikt.

Äggkokaren har förvaringsfack för måttbägaren så du alltid har koll på vart den är.
Plats för 6st ägg och perfekt resultat varje gång.

Spec:
- Kapacitet 6 ägg
- Effekt 400W
- Ljusindikation när de olika äggen är klara
- Ljudindikation när de olika äggen är klara
- Förvaringsfack
- Strömindikator
- Löstagbara delar för lätt renöring

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Reebok OS HERO RACER BRA PAD CB - Sport-bh - sand,

Reporter

Kaffe PATRICE CARDIGAN - Kofta - light grå melange,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

PULL&BEAR UNIFARBENES LANGARM - Skjorta - bordeaux,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Esprit Långärmad tröja - vit,Tommy Jeans WARM CLEATED - Cowboy- / Bikerstövletter - brun,ADIA BLOUSE WITH TRUMPET SLEEVES - Blus - röd dahlia,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Emerio Emerio Emerio Äggkokare Vit Emerio Emerio Emerio Äggkokare Vit Emerio Emerio Emerio Äggkokare Vit Emerio Emerio Emerio Äggkokare Vit

Emerio Emerio Emerio Äggkokare Vit "Smart" Auto b10e73

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Only & Sons T-shirt med print - twilight blå,ASICS GEL-QUANTUM 360 - Neutrala löparskor - race blå/peacoat,

Ralph Lauren, Skjorta, Strl: XL, Mörkblå,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Vila VIPEN SKATER SKIRT - A-linjekjol - pine grove,Massimo Dutti Slips - blå,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Superdry MIT RUNDHALSAUSSCHNITT UND FARBSPRITZER - T-shirt med print - mottled dark röd,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER