Luxbright Luxbright Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Reims 43b84d

Entrance to a Quarry,Vincent Van Gogh,60x73.5cm,
Poster Fossestuen Hotell Trodhjem Norway, 50x70 cm,
Breakit

Luxbright Luxbright Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Reims 43b84d

Luxbright Luxbright Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Reims 43b84d

Produktnummer: 16335585

Denna solcellslampa Reims från Luxbright har ett högre antal lumen i jämförelse med vanliga sollampor och allt du behöver är tillräckligt med solljus för att ladda det (utbytbara) batteriet via solpanelen. Beroende på antalet soltimmar den dagen, tänds lamporna automatiskt vid skymning och kan lysa i upp till 6 timmar. Lampan är utrustad med en LED med mjuk ton och en effekt på 25 Lumen. Du kan enkelt installera denna lampa antingen på asfalterade eller oasfalterade ytor med hjälp av den medföljande basen och jordspettet.

Material: Rostfritt stål och glas
Ljusflöde: 25 lumen
Mått inklusive spettets höjd: 175 x 615 mm (Diameter x H)
Antal LED: 1 x fast varmvit LED med mjuk ton
Batterier: 1 x AA 500 mAh LifePO4 3,2 V (ingår)
Av/På-knapp
IP-klass: IP44
Driftstid: 6 timmar med ett fullt laddat batteri
För att förhindra missfärgning ska lamporna rengöras var sjätte månad.

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Even&Odd active Linne - light grå,

Reporter

Dreimaster Jerseyklänning - light blå melange,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Vince Camuto UP SHLDR SUBTLE DRESS - Jerseyklänning - canopy grön,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Gestuz LOUI - Blus - grön,Scotch & Soda CARDIGAN IN SILKY MIX QUALITY - Kofta - raspberry,MAMALICIOUS MLBETUNIA LIA 3/4 NORDIC - Blus - bright vit,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Luxbright Luxbright Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Reims 43b84dLuxbright Luxbright Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Reims 43b84dLuxbright Luxbright Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Reims 43b84dLuxbright Luxbright Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Reims 43b84dLuxbright Luxbright Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Reims 43b84d

Luxbright Luxbright Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Reims 43b84d

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Only & Sons SPUN BIKER - Jeans slim fit - grå,Superdry TYLER - Jeans slim fit - vicious blå rip,

Badbyxor, Billabong, stl M, Svart,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

YOURTURN Långärmad tröja - oliv,Tiger of Sweden FILLIAM SLIM FIT - Skjorta - grå,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Reebok FLEXAGON FORCE - Gym- & träningskor - blå,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER