vidaXL Rullgardin bambu 80x220 80x220 80x220 cm mörkbrun c64444

Christmas Honeycomb Santa Hats - Vintage Noel - Xmas Decorati...,
Gabor Ballerinaskor - sun,
Breakit

vidaXL Rullgardin bambu 80x220 80x220 80x220 cm mörkbrun c64444

vidaXL Rullgardin bambu 80x220 80x220 80x220 cm mörkbrun c64444

Produktnummer: 16236314

Rullgardinen i naturlig bambu är utformad för att ge avskildhet, samtidigt som den släpper in lite ljus, vilket gör den till ett utmärkt val för fönstret. Rullgardinens neutrala färgton passar bra med en mängd olika inredningsstilar. Bambun hålls samman av vävda rep, och filtrerar ljuset på ett mycket målande vis. Med dessa rullgardiner kan du styra mängden ljus du släpper in i ditt rum. Rullgardinen är gjord av högkvalitativ bambu och andra miljövänliga material. Bambugardinen är enkel att rengöra med en dammvippa, samt enkel att montera och använda. Dubbelkolla måtten noga innan du gör ditt köp. VARNING: Små barn kan strypas av öglor i dragsnören, kedjor, remmar och inre snören som styr produkten. För att undvika kvävning och intrassling, håll snören utom räckhåll för små barn. Snören kan linda sig runt ett barns hals. Flytta sängar, spjälsängar och möbler bort från snörena. Knyt inte ihop snören. Säkerställ att snören inte tvinnas och skapar en ögla.

Färg: Mörkbrun
Material: Bambu
Storlek: 80 x 220 cm (B x H)
Skötsel och underhåll: Rengör med en trasa eller en dammvippa
Monteringsmaterial ingår
Enkel att montera

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Selected Femme SFMY PERFECT TEE BOX CUT COLOR - T-shirt - bas - true röd,

Reporter

talkabout Skjorta - weiss,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Club Monaco GAERWEN DRESS - Vardagsklänning - röd,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

HUGO NENITA - Luvtröja - open rosa,b.young NACIMA CARDIGAN - Kofta - grå melange,River Island Klassiska pumps - orange,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

vidaXL Rullgardin bambu 80x220 80x220 80x220 cm mörkbrun c64444vidaXL Rullgardin bambu 80x220 80x220 80x220 cm mörkbrun c64444vidaXL Rullgardin bambu 80x220 80x220 80x220 cm mörkbrun c64444vidaXL Rullgardin bambu 80x220 80x220 80x220 cm mörkbrun c64444vidaXL Rullgardin bambu 80x220 80x220 80x220 cm mörkbrun c64444

vidaXL Rullgardin bambu 80x220 80x220 80x220 cm mörkbrun c64444

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

FoR T-shirt - bas - grön,BOSS AUTHENTIC - Pyjamasöverdel - medium grå,

Esprit STITCHY MULE - Tofflor & inneskor - röd,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Cayler & Sons ALL IN TEE - T-shirt med print - vit,Esprit MR SKINNY - Jeans Skinny Fit - blå medium wash,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

BOSS CASUAL MYPOP SLIM FIT - Skjorta - vit,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER