vidaXL vidaXL vidaXL Nattduksbord MDF och furu 35x32x59 cm 3eddd2

Sidomarkis aluminium 180 x 300 cm grå,
ONLY Play Gym- & träningskor - vit,
Breakit

vidaXL vidaXL vidaXL Nattduksbord MDF och furu 35x32x59 cm 3eddd2

vidaXL vidaXL vidaXL Nattduksbord MDF och furu 35x32x59 cm 3eddd2

Produktnummer: 16235938

Nattduksbordet blir ett perfekt tillägg i din sovrumsdekor tack vare sin eleganta design och stilrena vita finish. Nattduksbordet är tillverkat i MDF och dekorerat med metallhandtag på lådorna. Det har 1 låda och 1 stort skåp och erbjuder därför gott om utrymme för att hålla småsaker organiserade och inom räckhåll. Du kan även ställa din väckarklocka, ett glas uppfriskande vatten eller dekorativa föremål såsom fotoramar på bordets ovansida. Denna vara är redan monterad, ingen montering krävs.

Färg: Vit
Material: MDF + furu + metall
Total storlek: 35 x 32 x 59 cm (L x B x H)
Lådornas mått: 27,5 x 30 x 12 cm (B x D x H)
Med 1 låda och 1 stort skåp
Ingen montering krävs
VARNING: För att förhindra att den välter måste denna produkt användas med det medföljande väggfästet.

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Lauren Ralph Lauren Skjorta - multi,

Reporter

DP Maternity PARROT PALM SHIRRED VEST - Linne - ivory/grön,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

CLOSED T-shirt med print - vit,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

ONLY ONQMUSE - Blus - flame scarlet/cloud dancer,Schmuddelwedda ANORAK - Parkas - rosa,Tory Burch INES SLIDE - Slip-ins - tan/spark gold,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

vidaXL vidaXL vidaXL Nattduksbord MDF och furu 35x32x59 cm 3eddd2vidaXL vidaXL vidaXL Nattduksbord MDF och furu 35x32x59 cm 3eddd2vidaXL vidaXL vidaXL Nattduksbord MDF och furu 35x32x59 cm 3eddd2vidaXL vidaXL vidaXL Nattduksbord MDF och furu 35x32x59 cm 3eddd2vidaXL vidaXL vidaXL Nattduksbord MDF och furu 35x32x59 cm 3eddd2

vidaXL vidaXL vidaXL Nattduksbord MDF och furu 35x32x59 cm 3eddd2

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Scotch & Soda THE NORM - Jeans slim fit - simple shade,Tommy Hilfiger CLASSIC HEAVY GAUGE ZIP THROUGH - Kofta - blå,

Ny Guld paljett klänning från HM med prislapp kvar strl XS-S!,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Versace Collection T-shirt - bas - bianco/oro,Lexington CLIVE - Skjorta - medium blå denim,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Marc O'Polo DENIM T-shirt med print - blå night sky,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER