Einhell GT-SA 1200 1200 1200 Lyftarm 91ef83

Bordsduk Ballonger,
SE 1947-1 Segelfartyg Viking Stort Bildreportage.Årets Bilde,
Breakit

Einhell GT-SA 1200 1200 1200 Lyftarm 91ef83

Einhell GT-SA 1200 1200 1200 Lyftarm 91ef83

Produktnummer: 16331622

Denna kompakta universala lyftarm är perfekt för att lyfta tunga laster. Den kan snabbt och enkelt monteras på en vertikal stång. Den kan utvidgas från 750 mm till 1100 mm med de medskickade klämmorna. I dess kortaste position är maximal belastning 600 kg, vid utsträckning till 1100 mm är maximal belastning 300 kg. Var vänlig notera att den vertikala stången inte är inkluderad.

Maximal Lyftkapacitet: 750 mm - 600 kg
Maximal Lyftkapacitet: 1100 mm - 300 kg
Svängräckvidd: 180 °
Rör-diameter: 48 mm
Produktvikt: 6,3 kg

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Topshop Wide Fit WIDE FIT BRINK - Ankelboots - brun,

Reporter

Bik Bok SEPHORA - Vardagsklänning - pear,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Superdry VINTAGE LOGO POP ENTRY HOOD - Luvtröja - rosa,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Pier One Slip-ins - berry,J.CREW HERITAGE RUGBY TOP - Piké - rich gold ivory,ASICS SHORT - Träningsshorts - illusion blå/peacoat,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Einhell GT-SA 1200 1200 1200 Lyftarm 91ef83Einhell GT-SA 1200 1200 1200 Lyftarm 91ef83

Einhell GT-SA 1200 1200 1200 Lyftarm 91ef83

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

North Sails HOODED FULL ZIP LOGO - Huvtröja med dragkedja - navy blå,Needle & Thread VENETIAN ROSE SKIRT - A-linjekjol - rose quartz,

Salomon XA ELEVATE GTX - Löparskor terräng - mallard blå,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Under Armour HOVR PHANTOM LOW - Neutrala löparskor - grå,MAMALICIOUS MLSIDNEY BOYFRIEND - Jeans relaxed fit - light blå denim,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Dr.Denim WASSILY DUNGAREES  - Hängselbyxor - hawkins blå,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER