Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806

LECHUZA Odlingsenhet Classico Color 43 ALL-IN-ONE muskotnöt 1324,
New Balance WR996 - Sneakers - dark blå,
Breakit

Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806

Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806

Produktnummer: 11840296

Trust Zigbee Tunable LED Spot ZLED-TUNEG6
Skapa en varm eller kall atmosfär med denna trådlösa och smarta ZigBee LED-spotlight

- Enkel att använda med en fjärrkontroll eller app för smartphone/surfplatta**
- Skapa den perfekta atmosfären för varje ögonblick, kallt vitt ljus för läsning eller arbete, varmt vitt för att skapa en mysig atmosfär
- Kompatibel med andra ZigBee-certifierade system som Philips Hue*
- Fokuserad spridningsvinkel på 60 grader
- Energieffektivitetsmärkning A
- 6 W
- Passar armaturer med GU10-socklar
- Brett dimmerintervall från 10 till 100 %
- Hög ljusstyrka på 350 lumen
- ljuskällans livslängd är 20 000 timmar
**En Trust Smart Home Bridge,  Control Station eller annan kompatibel ZigBee-kontrollenhet krävs för styrning med mobil eller surfplatta (Till exempel Z1 ZigBee Bridge eller ICS-2000).
* Information om alla alternativ och den senaste informationen om kompatibilitet finns på www.trust.com/zigbee

(För att få färger krävs Trust ZigBee RGB-ljuskällor)

Philips Hue-, IKEA Trådfri- och Osram Lightify-kompatibilitet
Trust ZigBee dimbar lampa (ZLED-TUNEG6) är kompatibel med:
- Philips Hue Bridge
- IKEA Trådfri Gateway, fjärrkontroll och dimmerknapp
- Osram Lightify
Den senaste informationen om kompatibilitet finns på www.trust.com/zigbee

För att sätta Trust ZigBee-lampona i parningsläge: Tänd och släck lampan 5 gånger. Lampan blinkar 4x för att bekräfta att den är i parningsläge.

Innehåll i förpackning:
Smart, justerbar LED-spotlight
Användarhandbok

Systemkrav:
Armatur med GU10-sockel
230 V – 50/60 Hz
En Trust Smart Home Bridge,  Control Station eller annan kompatibel ZigBee-kontrollenhet krävs för styrning med mobil eller surfplatta (Till exempel Z1 ZigBee Bridge eller ICS-2000).

ZigBee; skapar ett riktigt smart hem
Trust Smart Home introducerar ZigBee; Språket för anslutna enheter i hemmen för att förbättra komfort och bekvämlighet. Upplev komforten med hemautomatisering med en app i din smartphone och surfplatta. Skapa och expandera ditt eget automatiska Smart Home-system genom att kombinera flera kompatibla ZigBee-produkter.

Automatisera ditt hem med smarta lösningar
Skapa ett smart hem med hjälp av smarta regler, automatiskt schema och trigga funktioner med sensorer. Alla dessa smarta lösningar är lätta att använda och prisvärda (ingen månadsavgift tillkommer).

Smart home .. smartphone!
ZigBee-lamporna används i kombination med Trust ZigBee Control Station för att styra din belysning, i appen går det att båda tända, släcka och kontrollera om lamporna är av eller på (tvåvägskommunikation).

Håll ett öga på ditt hus även på resande fot
Skapa det perfekta smarta säkerhetssystemet och var alltid medveten om vad som händer i ditt hus. Ta emot push-meddelanden på din smartphone när rörelse detekteras och övervaka ditt hem från vilken plats som helst direkt från din smartphone.

Kontroll inom räckhåll
Förutom att kontrollera ZigBee-produkter med din smartphone eller surfplatta, är det också möjligt att styra belysningen belysning direkt med en fjärrkontroll*. Med fjärrkontrollen kan man kontrollera en separat lampa eller en hel grupp. Dimra eller byt färgton/färg exakt hur du vill. Fjärrkontrollen levereras med ett magnetiskt väggfäste som fäster fjärrkontrollen på väggen. Detta gör att fjärrkontrollen kan användas som en väggsändare och även som en lös fjärrkontroll. Du vet alltid vart du har din fjärrkontroll.
* Tillbehör som säljs separat.

Mesh-teknik
Zigbee använder sig av mesh. Det betyder att varje Zigbee-produkt kan skicka signaler från andra enheter i Zigbee-nätverket vidare till andra. Detta gör att man får en optimalt trådlöst Zigbee-räckvidd. Placera din kontrollstation på en central plats i hemmet. Helst i samma rum där dina Zigbee-lampor sitter; till exempel i ditt vardagsrum. För att säkra god räckvidd ska man hålla tillräckligt avstånd från väggar, metallobjekt, metallrör och andra enheter som routrar, trådlösa telefoner, babymonitorer och Bluetooth-enheter.

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Won Hundröd NIKA - Sneakers - vit,

Reporter

Vero Moda VMELISE - T-shirt med print - dark grå melange,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

s.Oliver Ballerinaskor - blå,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Morgan Skjorta - blanc,Superdry Funktionströja - light grå,Even&Odd Blus - brun,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806

Trust Trust Trust ZigBee Kall-/varmvit dim GU10 (71158) 9f5806

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

YOURTURN Sweatshirt - dark blå/mottled grå,GANT COLLAR - Piké - field grön,

flip*flop HAIRY POOL - Tofflor & inneskor - steel,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Jan Vanderstorm ARIBERT - Skjorta - orange,Diesel THOMMER-T JOGGJEANS - Jeans slim fit - 8880t,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Dr.Denim NORA - Jeans relaxed fit - mid retro,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER