Tiger Stödhandtag Stödhandtag Stödhandtag Boston 30 cm krom 297720346 b1bc25

St John Altarpiece,Quentin Matsys,80x40cm,
BESVÄRLIGA MÄNNISKOR Teatersamtal med Suzanne Osten Tiina Rosenberg 2004,
Breakit

Tiger Stödhandtag Stödhandtag Stödhandtag Boston 30 cm krom 297720346 b1bc25

Tiger Stödhandtag Stödhandtag Stödhandtag Boston 30 cm krom 297720346 b1bc25

Produktnummer: 16336044

Detta stödhandtag Boston från Tiger är en 30 cm lång balanshjälp i polerad rostfritt stål. Den erbjuder ett bekvämt stöd på platser såsom omklädningsrum, badrum mm. Stödhandtagsröret har en diameter på 25 mm och kan placeras horisontellt, vertikalt eller diagonalt, för att erbjuda ett perfekt stöd där det behövs som mest. Den maximala belastningskapaciteten är 150 kg. Lämplig för användning på hala eller blöta platser. Vid behov kan du även köpa till ett halkfritt grepp. Denna kan du hitta i vår webshop genom att söka på SKU: 406567.

Färg: Silver
Material: Polerat rostfritt stål
Storlek: 30 x 6,9 x 5,1 cm (B x D x H)
Rördiameter: 25 mm
Maximal belastningskapacitet: 150 kg
Lämplig för användning i fuktiga utrymmen
Monteringsmaterial inkluderas (för betongväggar)
Monteringsmaterialet är gömt (dolda fixturer)
Halkfritt grepp finns att köpas separat vid behov

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Vila VIAMARIE DRESS - Vardagsklänning - spicy mustard,

Reporter

Superdry ALICE HOOD - Luvtröja - faded navy,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Fashion Union Petite SPAR WRAP WITH KNOT DETAIL - Blus - navy,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

BIDI BADU MORA TECH SKORT - Sportkjol - vit/rosa/orange,Vero Moda Skjortklänning - rosa,Noa Noa BASIC ORGANIC - T-shirt med print - rose dust,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Tiger Stödhandtag Stödhandtag Stödhandtag Boston 30 cm krom 297720346 b1bc25Tiger Stödhandtag Stödhandtag Stödhandtag Boston 30 cm krom 297720346 b1bc25Tiger Stödhandtag Stödhandtag Stödhandtag Boston 30 cm krom 297720346 b1bc25Tiger Stödhandtag Stödhandtag Stödhandtag Boston 30 cm krom 297720346 b1bc25Tiger Stödhandtag Stödhandtag Stödhandtag Boston 30 cm krom 297720346 b1bc25

Tiger Stödhandtag Stödhandtag Stödhandtag Boston 30 cm krom 297720346 b1bc25

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

River Island T-shirt med print - navy,Stradivarius Jeans relaxed fit - stone,

hårspänne hårklämma PAKET,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

PULL&BEAR Snörstövletter - grön,Pier One Vinterstövlar - rame/analgesico,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Vagabond HARVEY - Stövletter - java,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER