vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast överkast överkast svart/vit 230 x 260 cm bc4995

Croton - 100cm,
DC Shoes WOODLAND - Snörstövletter - navy,
Breakit

vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast överkast överkast svart/vit 230 x 260 cm bc4995

vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast överkast överkast svart/vit 230 x 260 cm bc4995

Produktnummer: 14404355

Med detta överkast kan du hålla dig varm och bekväm, under kalla nätter och kyliga vinterdagar. Detta överkast kommer inte bara hålla dig varm om natten, den kommer även bli ett underbart dekorativt tillskott till ditt sovrum eller vardagsrum, detta tack vare dess underbara vadderade diamant-design och dess olikfärgade sidor. Dess fina och mjuka mikrofiber ser till att detta överkast alltid känns lent mot huden. Med din bekvämlighet och värme i åtanke, så har vi fyllt detta underbara överkast med ett tunt lager bomull. Detta överkast klarar maskintvätt, och kan även strykas under låg värme.

Färg: Svart + vit
Storlek: 230 x 260 cm (B x L)
Material: Microfiber med pp bumullstoppning
Vadderad diamant-design
Klarar maskintvätt
Material: Polyester: 100%

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

7 for all mankind ILLUSION NOSTALGIA - Jeans Skinny Fit - nostalgia,

Reporter

Lauren Ralph Lauren Woman Jerseyklänning - orient röd,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Louche ARANA - Jeansklänning - blå,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Arena Baddräkt - röd / vit,Senso JULIA - Klassiska stövletter - ebony,Even&Odd Blus - khaki,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast överkast överkast svart/vit 230 x 260 cm bc4995vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast överkast överkast svart/vit 230 x 260 cm bc4995vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast överkast överkast svart/vit 230 x 260 cm bc4995vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast överkast överkast svart/vit 230 x 260 cm bc4995

vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast överkast överkast svart/vit 230 x 260 cm bc4995

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Topman BRIGHT HENDRIX SKINNY - Jeansshorts - blå,Outerknown TRAILS HENLEY - Långärmad tröja - fatigue,

KARL LAGERFELD KUPSOLE KARL IKONIC LO LACE - Sneakers - vit,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Floris van Bommel PRESLI - Sportiga snörskor - dark blå,Tommy Hilfiger HOODIE - Huvtröja med dragkedja - röd,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Selected Homme SLHSLIM CHASEN - Kavaj - bitter chocolate,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER