HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5

Prydnadsfigur ståtlig Tupp,
Lyle & Scott, Kofta, Strl: XL, Grå,
Breakit

HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5

HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5

Produktnummer: 10576284

Den lättinstallerade dimbara LED-listen med vitt ljus på upp till 3 200 lumen är tillverkad av högkvalitativa material för höga prestanda och lång livslängd, och täcks av en garanti på 5 år. Färgtemperaturen är justerbar från 2 700 K till 7 000 K.
LED-listen är perfekt för att lysa upp byggnader inom- och utomhus på ett dekorativt sätt eftersom den har IP54-klassning, vilket innebär att den är skyddad mot damm och vattenstänk, oavsett vinkel. Man bör dock vara något försiktig eftersom listen inte är helt skyddad.
Den har 120 lysdioder per meter, kan kapas till rätt längd och är därför lämpad för badrum, kök, vardagsrum, skåp, sovrum, takfötter etc.

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Dorothy Perkins STRIPE PRINTED TIE WAIST SHIFT - Vardagsklänning - grön/blå/vit,

Reporter

comma PONCHO - Poncho - greige melange,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Pepe Jeans ROSER - Skjortklänning - multi-colouröd,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Foxiedox RETRO FLOWERS EMBROIDERY DRESS - Maxiklänning - retro multi,Simply Be SUNGLASSES - T-shirt med print - grå,Morgan Maxiklänning - marine,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5

HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, inom-/utomhus, inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0 b68dc5

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

1904 CRANBROOK TEE - T-shirt med print - purple,Bertoni DREJER JEPSEN SLIM FIT - Kostym - light sand,

Lauren Ralph Lauren SUPER SOFT RIA - Slip-ins - artist cream,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Lee JODEE - Jeans Skinny Fit - used way,HUGO DICAGOLINO - T-shirt med print - vit,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Mizuno REBULA 2 V1 JAPAN - Fotbollsskor fasta dobbar - vit/mazzarine blå/safety gul,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER