BAHCO 2628 2628 2628 G-160 kombinationstång 93ab71

vidaXL Taklampa med 6 spotlights E14 svart och koppar,
Felmini CLASH - Ankelboots - ash,
Breakit

BAHCO 2628 2628 2628 G-160 kombinationstång 93ab71

BAHCO 2628 2628 2628 G-160 kombinationstång 93ab71

Produktnummer: 16333078

Denna kombinationstång från Bahco är av hög kvalitet och är lämplig både för proffs och hemmafixare. Det är utvecklat i enlighet med den vetenskapliga ERGO™-processen.Tången är tålig och gjord i högpresterande legerat svart oxiderat stål och har en vikt på 190 g. Handtagen är gjorda av tvåkomponentsmaterial med en termoplastisk yta av hårt polypropylen vilket säkerställer ett överlägset grepp. Verktyget har eggar som är speciellt utformade för att skära i hårda material såsom pianotråd och trådfjäderstål.De rundformade käftarna ger förbättrad tillgänglighet i trånga utrymmen. Avståndet från leden till mitten av skäreggarna är merminskat vilket ger tången bättre hävstångskraft och ökad skärkapacitet.Verktyget är utrustad med en returfjäder med en on/off-funktion, vilket gör det lämpligt för professionellt bruk, såsom kläm- och skäroperationer.

Material: Legarat stål
Vikt: 190 g
Total längd: 160 mm
Käkens längd: 33 mm
Käkens bredd: 10,5 mm
Käkens tjocklek: 23 mm
Klippkapacitet: 1,8 mm
Pianotråd: 2 mm Fe+- tråd
Spetsbredd: 10,5 mm

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

LK Bennett SOULI - Vardagsklänning - rust röd,

Reporter

Rich & Royal LONGSLEEVE - Långärmad tröja - deep blå,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Bershka MIT PRINT - Sweatshirt - light blå,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Rosemunde BABETTE - Långärmad tröja - light grå melange,Reebok RUNNING ESSENTIALS - Tights - grå,TOM TAILOR DENIM CACTUS - T-shirt med print - off-vit,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

BAHCO 2628 2628 2628 G-160 kombinationstång 93ab71BAHCO 2628 2628 2628 G-160 kombinationstång 93ab71

BAHCO 2628 2628 2628 G-160 kombinationstång 93ab71

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Amsterdenim JAN - Jeans slim fit - dark concrete,Polo Ralph Lauren Skjorta - carmel rosa/vit,

Multifunktions Väska Skötväska Grön,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Kings Of Indigo MARIE - Flaröd jeans - blå used,LTB VALENTINE - Jeans straight leg - mambo wash,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Alpha Industries BASIC - T-shirt med print - navy,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER