Esschert Design Parasoll Orange 184 cm TP264 TP264 TP264 aeeb23

Karta över Siljansnäs, Dalarna,
Lamaze - Octotunes (27027),
Breakit

Esschert Design Parasoll Orange 184 cm TP264 TP264 TP264 aeeb23

Esschert Design Parasoll Orange 184 cm TP264 TP264 TP264 aeeb23

Produktnummer: 15059264

Detta originella parasoll med ett naturtroget apelsinmönster från Esschert Design kommer att bli en hit på stranden eller på uteplatsen! Den har en stål- och plaststång och är lätt att veckla ut. Detta färgglada parasoll skyddar dig inte bara från solen, men gör också en solig dag ännu gladare med sin trevliga design!

Färg: Orange och vit
Material: Tyg
Stångens material: Stål och plast
Mått: 184 x 226 cm (Diameter x H)
Lätt att fälla ut
Med mönster av apelsinfrukter
Material: Polyester: 100%

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Pavement CRYSTAL - Ankelboots - navy,

Reporter

Esprit CARDI OPEN - Kofta - navy,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Warehouse LEOPARD PRINT MIDI DRESS - Vardagsklänning - brun,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Patrizia Pepe ABITO DRESS - Fodralklänning - dark blå,mint&berry Fodralklänning - dark röd,GANT DANCE - Sweatshirt - air,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Esschert Design Parasoll Orange 184 cm TP264 TP264 TP264 aeeb23Esschert Design Parasoll Orange 184 cm TP264 TP264 TP264 aeeb23Esschert Design Parasoll Orange 184 cm TP264 TP264 TP264 aeeb23Esschert Design Parasoll Orange 184 cm TP264 TP264 TP264 aeeb23Esschert Design Parasoll Orange 184 cm TP264 TP264 TP264 aeeb23

Esschert Design Parasoll Orange 184 cm TP264 TP264 TP264 aeeb23

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Selected Homme MATHCOLE SLIM FIT - Kostymbyxor - dark blå,CELIO NASA - T-shirt med print - optical vit,

Poster Lime frukt A4,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

J Brand RUBY CROP HIGH RISE CIGARETTE - Jeans straight leg - reprise,Superdry RETRO STRIPE HOOD - Luvtröja - röd, blå,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Viggo POTSDAM SUIT SLIM FIT - Kostym - blå,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER