Panic Knapp Knapp Knapp e8a3b1

Dammsugarpåsar AEG Clario AEC 7570 till 7572,
Vit manchettskjorta från Stenströms i storlek 38 Fitted Body,
Breakit

Panic Knapp Knapp Knapp e8a3b1

Panic Knapp Knapp Knapp e8a3b1

Produktnummer: 16272979

Har du känt av både stress och press och önskat att du hade en panikknapp som du kunde trycka på? Då kan du nu lätta på den stressen och klicka hem en panic knapp! 

Se till att alla får veta vad du känner efter lönesamtalet, vid matbordet när det har blivit lite för livat eller varför inte ställa den på nattljusbordet bredvid väckarklockan som alltid ringer liiite för tidigt. När den stressade situationen uppstår är det bara att smälla till knappen och den inbyggda högtalaren kommer brista ut i ett spännande läte.

Panic knapp har fem olika ljudsekvenser som beskriver din känsla och får dig förhoppningsvis att känna lugnet igen. 

Kräver två stycken AAA-batterier (ingår). 

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

one more story BLOUSE - Blus - evergrön,

Reporter

ONLY ONLHAVANA - Kofta - turquoise,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Fashion Union Petite EDME WITH TIE WAIST - Skjorta - rust,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Ten Points ALICE - Platåstövletter - cognac,GAP HOODED OPEN - Kofta - charcoal grå,Tommy Jeans CASUAL - Sneakers - rosa,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Panic Knapp Knapp Knapp e8a3b1

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Amsterdenim JAN - Jeans slim fit - dark concrete,Q/S designed by KURZ - Pennkjol - blå denim heavy stone washed,

Antik bok, Richard Lejonhjerta, 1878,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Lacoste Piké - pinot/farine-marine,The Kooples Omlottkjol - multicolor,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Selected Homme Kostymbyxor - dark grå melange,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER