Taklampa blå blå blå ARAKS 3b8feb

Self-Portrait with Skeleton,Lovis Corinth,50x40cm,
Väggdekor väggtext väggord - WE CREATE OUR OWN TOMORROW,
Breakit

Taklampa blå blå blå ARAKS 3b8feb

Taklampa blå blå blå ARAKS 3b8feb

Blå trendig taklampa av silikon
Göm inte dina moderna och ovanliga glödlampor under lampskärmen. Understryka din lägenhets moderna inredningsstil med hjälp av våra minimalistiska taklampor. De är tillgängliga i flera färger, här till exempel i blå. Lampor är gjorda av ett mycket lättskött material och är dessutom väldigt iögonfallande. Bara en lampa räcker att skapa en modern och minimalistisk atmosfär. Men om du vill hänga fler lampor i olika färger kommer du att uppnå ännu mer intressant effekt. Lampan utstrålar ett kristalklart vitt ljus vilket skapar en unik känsla. Lampan är lämplig för E27, 40 W glödlampor. Glödlampa ingår ej. Denna lampa garanterar en originell och imponerande inredning

Detaljer:

- Typ: taklampa
- Färg: blå
- Material: silikon
- Montering: Fullt monterad
- Färg: blå
- Form: klocka
- Höjd: 101 cm
- Basdiameter: 9 cm
- Kabellängd: 84 cm
- Diameter: 4 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 1 kg
- Typ: taklampa
- Stil: samtida
- Nyans: havsblå
Egenskaper:
Tillverkad av hållbara material, Trendig design och färg, Dekorativ, men ändå funktionell, Många användningsområden, Lätt att underhålla

Erbjudandet inkluderar:
1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Aigle VICTORINE BOTTILON - Gummistövlar - succuly peach,

Reporter

Joshua Sanders CLASSIC LEO - Höga sneakers - sand,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Skötbord,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Nya Knip 9789155265410,OYSHO STAY CREATIVE - Linne - rose,Culture VENY CARDIGAN - Kofta - autumnal,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

Taklampa blå blå blå ARAKS 3b8febTaklampa blå blå blå ARAKS 3b8febTaklampa blå blå blå ARAKS 3b8febTaklampa blå blå blå ARAKS 3b8febTaklampa blå blå blå ARAKS 3b8feb

Taklampa blå blå blå ARAKS 3b8feb

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

Casall RAW 7/8 - Tights - hero blå,Mango BOTONE - Blus - beige,

3 PC Gardening Set,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

True Violet TRUE ASYMETRICAL FRILL BODYCON - Fodralklänning - nude placement,Levete Room ALINA SOLID - Skjorta - beet röd,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

Superdry INTERNATIONAL SLIM LITE - Shorts - midnight sky,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER