JO!E JO!E JO!E Lökbehållare 6cc8dc

Stjärnstrimlor - B: 15+25 mm - Röd - 24 st,
Poster - Keep Smile nr.2 30x40cm,
Breakit

JO!E JO!E JO!E Lökbehållare 6cc8dc

JO!E JO!E JO!E  Lökbehållare 6cc8dc

Produktnummer: 7969462

"Här på Jo!e vet vi hur man ger kök över hela världen ett nytt utseende. Våra produkter är roliga, färgglada, bekväma och prisvärda. Med vårt stora utbud av köksprylar, kommer du att ha en möjlighet att få exakt vad du behöver för att göra din matlagnings erfarenheter oförglömlig. Våra snygga tillbehör är gjorda för att förenkla så att du känner dig mer bekväm och entusiastisk i köket. Om du letar efter köksprylar för dig själv eller en vän, kommer vårt mångsidiga utbud av produkter aldrig tråka ut din fantasi. Joie betyder glädje ... låt oss hjälpa dig att göra ditt kök en glad plats."

 

Håll överblivna lök halvor färska och fina i kylskåpet. Skickligt formad som en lök, bidrar denna förvaringspod också till att organisera ditt kylskåp i stil samtidigt som man eliminerar behovet av plastfolie eller påsar. Placera bara löken med snittet nedåt på plastbasen, sätt sedan på plastlocket och in i kyken.

Ekonomi & skatt

Dorotea Pettersson. Foto: Åsa Siller.

Polo Ralph Lauren, T-shirt, Strl: S, Mörkblå,

Reporter

Hilfiger kofta,

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Gustaf Rosensköld

Camper RIGHT NINA - Ballerinaskor - medium blå,

Först och främst: att vänta med att ta itu med saker behöver inte nödvändigtvis handla om prokrastination. Och ibland kan det finnas skäl att vänta med saker, menar tidscoachen Dorotea Petterson, som i många år coachat och hållit kurser om effektivitet och den här månaden kommer ut med boken Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid på temat.

Hon utgår från amerikanske organisationspsykologen Piers Steels definition, som slår fast att prokrastination är när vi frivilligt skjuter upp saker vi tänkt göra, trots att vi vet att det kommer att få negativa konsekvenser.

Ett beteende som de flesta – entreprenörer och andra – nog kan känna igen sig i. Så varför gör vi det?

Montagehandskar Arbetshandskar 24 par strl 10,JoJo Maman Bébé DITSY TIE WRAP - Långärmad tröja - navy,KariTraa SVALA LS - Undertröja - jam,

“Och just i stunden när vi tänker att “det blir nog bra ändå” eller “jag har löst det innan” och skjuter på något jobbigt, då är vi väldigt glada. Därför gör vi om det om och om igen”, säger Dorotea Pettersson.

Dorotea Pettersson vill slå ett slag för konsten att arbeta fokuserat även innan de sista skälvande timmarna.

“Det fokuset kan du få i början också. Känslan av att prestera bättre i sista sekund är sann, men den är påtvingad – och du kan skapa den själv,” säger hon.

Så hur ska det gå till? Här är fem av Dorotea Petterssons tips till prokrastinerande entreprenörer.

JO!E JO!E JO!E  Lökbehållare 6cc8dcJO!E JO!E JO!E  Lökbehållare 6cc8dc

JO!E JO!E JO!E Lökbehållare 6cc8dc

“Det hjälper dig att se vad som är viktigt. Som entreprenör och framför allt ensamföretagare är flera saker ofta lika viktiga, men vi kan inte göra allt samtidigt. Då är det viktigt att konkretisera”, säger Dorotea Pettersson, som själv föredrar att skriva att göra-listor med papper och penna.

San Marina ALSACA - Ankelboots - camel,Vero Moda RUNDHALSAUSSCHNITT - Vardagsklänning - dark blå,

Poster - Rosa blommor 4 21x30cm,

“Vad är det jag vill uppnå och hur kommer det kännas? Det kan verka okonkret, men ju bättre vi är på att se oss som den personen vi blir, desto bättre blir vi på att få saker gjorda eftersom vi då vet vad de kan leda till", säger hon.

“Det handlar hela tiden om att bara börja med det som är tufft. Börja med att ge uppgiften fem minuter och fortsätt längre om det lossnar. Annars ger du dig själv fem nya minuter senare under dagen eller nästa dag”, tipsar Dorotea Petterson.

Scotch & Soda FELIX THE CAT SHIRT - Skjorta - grå denim,Kaffe HOLLY - Skjorta - grape mist/optical vit,

“Det handlar om fokus – gör klart. Antagligen var det du höll på med viktigt från början. En sak i taget, det rådet brukar jag ge ofta."

“Helt perfekta resultat är sällan nödvändiga. I din egen profession har du en bild av vad som är perfekt – och vad det är i din värld vet inte kunden”, säger Dorotea Pettersson.

Vill du slippa drunkna i mejlkorgen? Här är Google-grundarens oväntade tips.

PrAna GOLDRUSH - Friluftsbyxor - gravel,

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
LÄS MER